top of page

MEISTÄ

Mikä on Humu'z & Döners?
Se on välimerellinen fuusio-ravintola, mutta myös maailman ensimmäinen 0%:n komission franchise-ravintola. Seuraavaksi tutustutaan paremmin ravintolaan.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Humu'z & Döners

HUMU'Z-nimi tulee sanasta hummus. Hummus, joka voidaan ulkomailla myös kirjoittaa muodossa "hommus" tai "houmous", on Lähi-idästä kotoisin oleva dippi. Se on tehty muussatuista kikherneistä, joihin on yhdistetty tahinia, sitruunamehua ja valkosipulia. 

HUMU'Z-ravintolan ruokalajit ovat käsintehtyjä asiakkaan edessä ja tarjoiltu monenlaisten HUMU'Z-ravintolan erikoiskastikkeiden ja -dippien kera. Lisänä valmiiseen menuun asiakas voi valita makunsa mukaan pide-leivän kera falafelia, kana-döneriä, naudanliha-döneriä tai kasvis-döneriä eli vöneriä, ja yhdistää tähän herkulliseen kokonaisuuteen HUMU'Z-erikoiskastikkeita ja tuoretta salaattisekoitusta. Tämän jälkeen asiakas voi valita, haluaako hän tuotteen pitan vai bowlin eli salaatin muodossa. Toisin sanoen: PITOITA tai BOWLAA se!

Döner's-nimi jo itsessään kertoo, mistä tuotteesta on kyse, mutta tarkoituksenamme on tuoda eri asiakasryhmille aitoa döneriä, jotta he saisivat nauttia döneristä, joka on gluteenitonta, laktoositonta, vegaanista, kasvisruokavalioon soveltuvaa ja halalia. Meidän fuusioravintolamme ideana on tuoda yhteen välimerelliset dipit, aasialaiset mausteseokset ja eurooppalaiset kastikkeet, jotka taas yhdistetään perinteisen yaprak-dönerlihan kanssa ja tarjotaan berliiniläiseen tyyliin pide-leivän kera. Ravintolamme menun löydät Menu-valikosta.

Aloitamme HUMU'Z & DÖNER'S -matkamme ensimmäisestä ravintolastamme Hakaniemessä. Pyydämme teitä kirjoittamaan meille käyttäen alla olevaa lomaketta, jos haluatte avata HUMU'Z & DÖNER'S -ravintolan mihin tahansa sijaintiin tai jos teillä on jokin ruokafuusio-idea, jota haluaisitte meidän kokeilevan ja tuovan markkinoille. Koska olemme itse fuusioravintola, mitkä tahansa fuusioideat ovat tervetulleita 😊

Miksi siis olemme 0%:n komission franchise-ravintola?

Ravintola-alan voittomarginaali on erittäin pieni. Koska meillä on työkokemusta teknologiasta, tietotaito ja 30 vuoden työkokemus perheenä ravintola-alasta, haluamme saada lisää samankaltaisesti ajattelevia yrittäjiä työskentelemään kanssamme Humu'z & Döner's -konseptin parissa. 0%:n komissio tuo lisää kestävyyttä paikallisille franchise-yrityksille ja lisää kassavirtaa, jotta yritykset voivat paremmin keskittyä tuotteiden ja palveluiden laatuun sekä asiakastyytyväisyyteen ja eritoten omaan onnellisuuteensa. 

Mitä Humu'z & Döner's siis saavuttaa tällä toimintamallilla?

 

Vastauksena on: enemmän yhteistyökumppaneita, joiden kanssa voimme yhdessä kasvaa ja kehittyä. Tuotot tulevat omista ravintoloistamme, joihin olemme itse investoineet rahaa, eikä suinkaan muiden franchise-yrittäjien ravintoloiden investoinneista. Tavoitteemme on luoda yhteistyötä, positiivisuutta, ystävällisyyttä, hyviä ihmissuhteita ilman materialistisuutta ja mainio pohja uuden oppimiselle; näin kaikki Humu'z & Döner's -tiimin jäsenet voivat hymyillä huoletta ja sanoa "kaikki hyvin".

Contact

Will you be the hummus to my falafel and the döner to my heart?

bottom of page